Det skal du bruge:
- 300g. sukker
- 5 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 300g. hvedemel
- 3 tsk. bagepulver
- 2 dl. mælk
- 75g. smør
Kokos topping:
- 125g. smør
- 100g. marcipan
- 200g. kokosmel
- 250g. brun farin
- 1 dl. mælk
Sådan gør du:
Vaniljesukker, æg og sukker piskes sammen til den er luftig. (jeg giver det ca. 10 min. med håndmixer på fuld kraft.)
Bagepulver og mel kommes i en skål og blandes sammen. Vend det forsigtig i dejen gennem en sigte så det ikke klumper.
Mælk og smør varmes og blandes i dejen. Hæld dejen i en form og bag den i ca. 20 min. ved 180 grader. (varmluft)
Kokos topping
Smelt smør i en gryde og kom brun farin, mælk og kokosmel i. Kog det op og held det over kagen. Bag den i 5 min. ved 225 grader (varmluft)