Boller (salt og peber)

Det skal du bruge: (ca. 15 boller)

  • 25g gær
  • 5dl lunken vand
  • 2 tsk. salt
  • 1 Æg
  • 150g. Grahamsmel
  • 500g. Hvedemel
  • Æg til pensling

Sådan gør du:

  • Opløs gær i vandet
  • Hæld de øvrige ingredienser i en skål og rør det sammen
  • Hæld det lidt efter lidt i røremaskinen.
  • Lad det ælte min. 10 min.
  • Dejen må gerne være en lille smule klistret.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min. med et vådt viskestykke over.
  • Fordel dejen ud på den bageplade med bagepapir i en stor firkant. Alternativ kan de kommes i et ildfast fad.
  • Skær ud til ønskede antal boller. Dyp evt. kniv i de ægget til pensling så er det nemmere at skære.
  • Pensel med æg.
  • Lad det efterhæve i 30 min.
  • Jeg dryssede salt og peber på halvdelen af dejen.
  • Bag i 30-35 min. ved 220 grader uden varmluft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *