Skip to content
Det skal du bruge: (ca. 15 boller)
- 25g gær
- 5dl lunken vand
- 2 tsk. salt
- 1 Æg
- 150g. Grahamsmel
- 500g. Hvedemel
- Æg til pensling
Sådan gør du:
- Opløs gær i vandet
- Hæld de øvrige ingredienser i en skål og rør det sammen
- Hæld det lidt efter lidt i røremaskinen.
- Lad det ælte min. 10 min.
- Dejen må gerne være en lille smule klistret.
- Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min. med et vådt viskestykke over.
- Fordel dejen ud på den bageplade med bagepapir i en stor firkant. Alternativ kan de kommes i et ildfast fad.
- Skær ud til ønskede antal boller. Dyp evt. kniv i de ægget til pensling så er det nemmere at skære.
- Pensel med æg.
- Lad det efterhæve i 30 min.
- Jeg dryssede salt og peber på halvdelen af dejen.
- Bag i 30-35 min. ved 220 grader uden varmluft