Kanel gifler/snegle (ca. 20 stk.)

Det skal du bruge:

Dej:

  • 400 g mel
  • 100 g smør
  • 30 g sukker
  • 25 g gær
  • 2 æg
  • 1 dl mælk

Remonce:

  • 100 g smør
  • 200 g brun farin
  • 2 spsk kanel

Sådan gør du:

Dej:

  • Opløs gæren i mælken og bland resten i. (mel til sidst)
  • Ælt dejen i ca. 10 min.
  • Rul dejen ud til så stor en firkant som muligt.
  • Fordel remoncen hen over.
  • Rul sammen til en pølse.
  • Skær ud i skiver ca. 2-3 cm.
  • Kom dem på en bradepande.
  • Lad dem hæve 30 min.
  • Bag ved 180 grader i ca. 15min.

Remonce:

  • Smelt smørret. Rør farin og kanel i. (remonce må gerne køles lidt ned inden den smøres på)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *