Grydesteg (Sous vide)

Ville egentlig lave en gammeldaws oksesteg, så det ramte helt ved siden af hvis det var målestokken.

Meeeeen slap nu a’ resultatet blev fantastisk.

Det skal du bruge:

  • En grydesteg
  • laurbærblade
  • En pakke bacontern
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  • Afpuds stegen for sener.
  • Læg den på 2 store stykker Wita wrap der overnapper hinanden.
  • Giv den salt og peber.
  • Kom den ene halvdel bacon på toppen af stegen og pres det ned i stegen.
  • Vend stegen og kom det sidste bacon på.
  • Læg et par laurbærblade på stegen.
  • Rul den ind i Wita Wrap’en.
  • Vakuumpak den og Sous Vide den i 20 timer ved 65 grader.

Igen tog jeg væden fra posen og brugte til sovs. (Se inlæg “Confiteret andelår)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *