“Confiteret” andelår (Sous vide)

Ville lige prøve kræfter med “Confiteret” andelår, da en kollega sagde at det skulle smage fantastisk og være super nemt i Sous vide.

ja ja jeg ved da godt det ikke er rigtigt confiteret. Men det er da lidt i den stil. 😉

Det er nu prøvet og han havde helt ret. Det var super nemt og super lækkert.

Det skal du bruge:

  • Andelår (jeg lavede 5)
  • Rosenmarin
  • Salt
  • Smør

Sådan gør du:

  • Vakuumpak andelår med en skive smør, rosenmarin og salt.
  • Sous vide dem i 20 timer ved 78 grader.
  • Jeg tog dem op og brugte væden fra pakkerne til sovs.
  • Sovsen lavet klassisk med smør, mel og kartoffelvand. Væden fra lårene blev tilsat lidt ad gangen. Pas på med at hælde for meget i ad gangen så det ikke bliver for salt. 👍🏻

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *