Kyllingfilet (Sous vide)

En af de bedste egenskabet ved sous vide er nemheden og muligheden for at klargøre tingene i god tid. Denne gang blev det til 3 kg. kyllingfilet fra frost.

Det skal du bruge:

  • Kyllingfilet uden tilsat lage. (jeg købe det i Bilka)
  • 6 fed hvidløg
  • 3 spsk. Paprika
  • 2 spsk. Løgpulver
  • 2 spsk. sød chilipulver
  • 1 spsk. Salt
  • 2 dl. Rapsolie

Sådan gør du:

  • Preshvidløg og kom det i en skål sammen med de øvrige ingredienser og rør det sammen.
  • Kom de frosne kyllingfileter i en stor frostpose.
  • Hæld Krydderiblandingen i posen og fordel det ved at fryste rundt med posen.
  • 150x250mm vakuumposer passer perfekt til dette.
  • Jeg giver dem 2 1/2 time direkte fra frost ved 62 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *