Hvilken Sous Vide skal man vælge.
Da jeg købte min i 2017 læste jeg anmeldelser af forskellige for at finde fordele og ulemper.
Anova havde gode anmeldelser og så var det selvfølgelig fedt at der var Wifi i. Jamen hvad skal du da bruge det til?
Det skal jeg da ikke bruge til noget men det er da bare fedt. 🙂
Jeg har kun positive oplevelser med Anova. Den virker rigtig lækker i betjeningen og en kæmpe fordel er at den funktion hvor man skruer den fast på siden af en gryde kan tages af.
På de fleste andre er det en klemme som sjældent passer til andet end en gryde.
Det med den kan tages af giver rigtig god mening når den skal bruges i en køleboks eller lign.
Anova er ikke i den billige ende. Ca. 1200kr med bluetooth og wifi. Men den er helt klart pengene værd.
Min gik desværre i stykker efter nogle måneder. (Software fejl) jeg skrev til support og de sendte en ny efter vi havde brugt lidt tid på at nulstille og fejlfinde. Super god service.
Da jeg ventede på en ny købte jeg en billigere hos Coop til ca. 700kr jeg har ikke brugt den så meget som Anova’ en men den gør jobbet fint hvis man kan leve med at finish og betjeningsoplevelsen ikke kan sammenlignes. Den fastmonteret klemme er jeg heller ikke imponeret over.
Det med de kun kan opvarme 20 liter vand har jeg ikke oplevet.
Jeg har lavet kamben (10kg) i 40 liters bad og det har fungeret fint. Dog opvarmer jeg altid vandet til ca. det den skal være under varmebehandlingen. Varmt vand fra hanen og evt. suppleret med vand fra en el-kedel.
Anova https://anovaculinary.com
Profi Cooker (Coop) https://shopping.coop.dk/vare/profi-cook-sous-vide-stick-kapacitet-til-15-liter/4006160011265