Flere har spurgt hvordan vi laver vores pizzaer, så derfor kommer lige en guide til den model vi godt kan lide. Der er selvfølgelig forskel på hvilket fyld vi kommer på men ud over kød og løg så er næsten alle vores pizzaer som nedenstående.
For bagt bund taget direkte fra frost. (Se Pizzabund)
Bund smøres med Chilimarmelade (Se Chilimarmelade)
Tynde skiver af bagekartoffel fordeles i et lag ovenpå chilimarmelade.
- Skræl bagekartoffel og lave så tynde skiver som muligt. Vi laver det med kartoffelskrælleren så bliver de papir tynde.
- Kom dem i en frysepose og tilsæt olie (vi bruger rapsolie) og kom frisk eller tørret rosenmarin i. (kan sagtens laves dagen før de skal bruges.
Herefter er det meget basic. Vi kommer ost og herefter fyldet på. Vi har prøvet med flere forskellige oste men ender typisk med en klassisk Gouda. Men det er jo en smagssag. 🙂
Til sidst får den 3 min. på vores lavasten enten i grillen (Q300) eller i ovnen på 250grader.
Når den er færdig, pynter vi oftest med bøf mozzarella og rucula.
Kødfyld bruger vi tit Parmaskinke, røget mørbrad eller and (andebryst er færdigstegt inden)
Husk altid rigeligt med syltede løg. (Se Syltedeløg)