Pulled pork (Sous vide)

Første forsøg med Pulled pork i Sous vide. Tænker jeg vil tilføje lidt chili og frisk hvidløg til Rub´en næste gang.

Det skal du bruge:

  • Nakkefilet (1500-2000g.)
  • Æblecider eddike (Valgfrit)

Rub:

  • 1 dl. Sukker
  • 1 dl. Brunfarin
  • 1/2 dl. Salt
  • 6 spsk. Paprika
  • 3 spsk. Hvidløgsgranulat
  • 2 spsk. Løggranulat
  • 2 tsk. Cayenne peber
  • 1 spsk. Stødt spidskommen
  • 1 spsk. Sort peber
  • 1 spsk. Chili
  • 1 spsk. Sellerisal
  • 1 spsk. Sød chilipulver

Sådan gør du:

  • Bland rub´en
  • Rul et stykke vitawrap ud, og læg nakkefileten på det.
  • gnid rub´en ind i nakkefileten og pak den ind i vitawrap. (Du kan med fordel stikke/skære nogle huller i kødet og komme rub i dem)
  • Vakuumpak den. og giv den 24 timer ved 70 grader.
  • Tag den op og giv den ca. 30 min. på grill eller i ovnen ved 220 grader.
  • Hæld gerne gerne noget æblecider eddike ud over kødet når det er pulled. (Hvis du genopvarmer det på en pande kan du tilføje æblecider eddike under stegning)

Super nemt og super lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *