Syltede Rødløg

Det skal du bruge:

  • 3-4 rødløg, mellem størrelse
  • 4-5 dl alm. eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk peberkorn
  • laurbærblade

Fremgangsmåde:

  • Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i en skål.
  • Kog sukker, eddike, peber og laurbærblade op og hæld det ud over løgene.
  • Dæk skålen til og lad dem stå i køleskabet ca. 1 døgn.
  • Vi portions fryser dem (130g.=3 pizzaer), men de kan også hældes på glas og holde sig i køleskabet i 3-4 uger.

Stor portion:

  • 1 1/2 kg. Rengjorte rødløg
  • 1 l. alm. eddike
  • 0,75 l. Kogende vand
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk peberkorn (kom dem i et thefilter)
  • laurbærblade (kom dem i et thefilter)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *