Creme Brûlée 4 stk. (Sous Vide)

Det skal du bruge:

  • 1/4 l piskefløde
  • 1 stang vanilje
  • 80 gram sukker
  • 5 æggeblommer

Sådan gør du:

  • Fløden, æggeblommer, vaniljekorn og sukker blendes sammen og hældes i en vakuumpose.
  • Kom rester af vaniljestangen i vakuumposen.
  • Jeg kommer en ske i vakuumposen så holder den sig nemmere nede.
  • Ryst posen og kom vakuumposen i et 84 graders varmt vandbad i 30 minutter.
  • Efter de 30 minutter klippes et lille hul i posen og man kan hælde den varme creme i små skåle.
  • Sæt på køl mindst 4 timer – men gerne til næste dag.
  • Før servering tages de ud af køleskab og drysses med et tyndt lag sukker og brændes i toppen med gasbrænder. Hvis du ikke har en gasbrænder kan man sætte dem kort under max. grill i ovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *