Det skal du bruge:
- 6 rækker kamben ferske.
- BBQ sauce
- 2 dl. Sweet Baby Ray´s Honey Chipotle
- 1 dl. Brun farin
- 1 spsk. Hvidløgspulver
- 1 spsk. Løgpulver
- 1 tsk. Cayennepeber
- Saltbad
- 2 spsk. salt.
- 2 spsk. sukker
Sådan gør du:
- Hinde på bagsiden fjernes ved at løsne det midt på benrækken med en ske eller lign. når man har fået løsnet hinden så man kan få en finger ind under kan man trække hinde af.
- Opløs salt og sukker i koldt vand og kom benene i så de er helt dækket af vand. Lad dem ligge i saltbadet i 2 timer.
- 62 grader i 20-24 timer
- Penslet med BBQ marinade (gerne flere gange)
- 15 min. I ovnen ved 250 grader. Evt. De sidste min. på grill.
Lav evt. flere end du skal bruge og kom dem du ikke skal spise med det samme direkte fra Sous Vide i et isbad og kom dem herefter i fryseren.